Michal Mück

Martina je skvělá modelka, krásná žena. Výborná spolupráce od domluvy přes samotné focení. Sama má skvělé nápady. Určitě to nebyla poslední spolupráce.

Rudolf Kucap

Martinka je skvělá, výborná spolupráce. od komunikace po focení. Je to profesionál každým coulem a nemohu jinak, než doporučit.

jan kopal

příjemná, veselá a velmo profi modelka, skvělá spolupráce

Petr Kučera

Martinu mohu jen doporučit, výborná spolupráce. Pózování, komunikace všechno na jedničku.

Richard R5

Martina? Wau..........výborná,kreativní a zkušená modelka s citem pro daný záběr.Naprosto perfektní komunikace,je dochvilná a obětavá.Jako modelka má duši a instinkt pro focení,to si hodně cenním.Těším se na další společné focení.Díky Martino !!!

janu.photography

Martinka je skvělá a profesionální. Je s ní perfektní domluva a focení s ní je obohacující. Mohu jen doporučit a těším se brzy na další focení. :-)

Danielz

U Martiny me nejvic zaujal jeji uzasny cit pro vyraz. Otevrena, pratelska, dochvilna, proste doporucuji vsema deseti.

mistr Invekto

Good...

fiservladimirphotography

Martina je skvělá nejen jako modelka, ale i jako člověk. Foceni s Martinou je naprosto skvěle, je dochvilná a domluva jasná, je proste top. Těším se na další spolupráci a mohu jenom vřele doporučit.

tomfotilidi

S Marťou jsem fotil několikrát a vždy super.Velmi milá a komunikativní modelka :-) Spolupráce s ní nemůže nikdo litovat..:)

Petr Olša

Moc milá a pohodová modelka.

Vašek Sponar

Vždy spolehlivá a dobrá domluva. Fotili jsme spolu už 3x a vždy přišla včas a výsledky ke spokojenosti obou parádní.

Perun01-01

Perfektní domluva a spolupráce.

ZOOMSTUDIO

Focení předcházela rychlá a věcná domluva. Martina je krásná, přirozená, spolehlivá, ochotná a kamarádská modelka s profesionálním přístupem. Má velký cit a smysl pro pózu, okamžitě se vžije do děje či situace. Děkujeme Ti, Martinko, že jsi k nám vážila tak dlouhou cestu. Všem kreativním a seriózním fotografům Tě můžeme vřele doporučit.