Dusab
  • Dusab
  • 07. 02. 2017 10:49

Velmi zajímavá, neotřelá a alternativní modelka, se kterou je radost nejen pracovat, ale i komunikovat a vymýšlet a realizovat různé projekty.
Doporučuji všem, co potřebují spolehlivou modelkou, se kterou je rychlá a konkrétní domluva a která je spolehlivá, příjemná a fotograficky velmi zajímavá.
Těším se na další spolupráci.

Pi
  • Pi
  • 24. 01. 2017 07:52

Já Bliss velice doporučuji. Focení je sní příjemné, modelka je sympatická a spolehlivá.

Apophis

Zcela výjimečně přikračuji k napsání reference ne ihned po fotografování s modelkou, ale až s určitým odstupem, protože mi bohužel nepříznivé okolnosti (nemoc) nedovolily najít potřebné soustředění, které si reference pro tak půvabnou a talentovanou modelku žádá... Nicméně, nyní jsem si konečně čas našel, a proto se ponořuji do vzpomínek a pokouším se vybavit si dojmy, které ve mě focení s touto čarokrásnou modelkou s nevšedním jménem Bliss zanechalo.... :)

Kdybych měl tuto modelku charakterizovat jen pomocí dvou slov, byly by to "přirozenost" a "nevšednost".. Bliss jde totiž skoro ve všem tak trošku proti proudu. V době, kdy společnosti vládne kult žiletky a holení, ona se neholí, v době, kdy společnosti vládnou krátké účesy obarvených vlasů, ona vsází na překrásné, dlouhé a zdravé vlasy a v neposlední řadě v době, kdy většina (zejména začínajících modelek) sice touží po krásných fotografiích, ale brání se nahotě, Bliss svou nahotu neskrývá..
Jak jsem napsal, Bliss je skutečně nevšední modelka i žena, která si ze všeho nejvíce cení přirozenosti, čímž se jednoznačně odlišuje od drtivé většiny modelek, které jsem měl možnost potkal...
Ale měl bych to asi vzít popořadě..

Bliss je v prvé řadě velmi krásná žena, s prostě neuvěřitelnými vlasy (to prostě nelze popsat - to musíte vidět) a skutečně nevšední postavou. Až mě při focení s ní mnohokráte problesklo hlavou, zda nefotografuji dívku z dřívější doby, jakýmsi zázrakem teleportovanou do té současné! Pyšní se totiž krásně souměrným a přirozeným tělem, kterému dominují snad ty nejkrásněji tvarované boky, co jsem měl možnost vidět, které si přímo říkají o jejich zachycení na fotografii! A když si k tomuto překrásnému tělu přidáme i něžnou tvář s dvojicí upřímných, laních očí, umělec v každém z nás musí zaplesat! :) Ale..to asi nemá cenu popisovat, určitě to již sami vidíte na jejích fotografiích.. :)

Domluva s Bliss byla naprosto bezvadná, reagovala ihned druhý den po obdržení zprávy a během dvou dní jsme měli domluvený termín, na který bezchybně dorazila, i když za mnou musela vážit dlouhou cestu.
A přestože je jednoznačně introvertním člověkem (čímž se také netají), během focení se nakonec dokázala i trošku rozpovídat a strávili jsme díky tomu spolu velmi milé odpoledne, na které člověk rád vzpomíná! Příjemným bonusem navíc byla i naprostá absence stydlivosti, se kterou se člověk běžně u začínajících modelek musí mírně potýkat.. :)
Kdybych tedy měl nějak jednoduše charakterizovat její osobnost, Bliss je především skvělou profesionálkou, která do puntíku splní vše, co slíbí, a potom, co se jí trošku dostanete pod slupku, poznáte, že je i milou, nežnou a inteligentní dívkou, se kterou stojí za to si i jen promluvit nejen o focení, ale i o světě kolem nás... :)

Ale měl bych nějak toto mé povídání shrnout a vyvodit z toho nějaké to doporučení..
Přestože je ještě znát, že začíná, a proto postrádá iniciativu (a množství výrazů) zkušenějších modelek, její přirozená krása a půvab v sobě skrývají skutečně velký potenciál, a je jen na fotografovi, aby ho objevil a využil..
Zatímco méně zkušenému fotografovi dozajista pomůže svou příjemnou osobností (a dodá mu odvahy tím, že se nebude stydět svléknout), pro zkušeného fotografa podle mého názoru představuje nesmírný potenciál pro výrobu skutečně výjimečných fotografií!
Jestli jste zkušený fotograf a hledáte modelku, která osvěží Vaše portfolio, nehledejte dále, protože jste jí našli - těžko naleznete originálnější modelku a garantuji Vám, že pod vedením zkušeného fotografa je schopna výjimečných fotografií! A jestli jste začátečník, co hledá především milou dívku, se kterou si může "zacvakat" a vzájemně si tak zvýšit zkušenosti, určitě jí napište, protože si myslím, že již dlouho nabídky začátečníků přijímat nebude.. ;)
V každém případě, Bliss rozhodně doporučuji všem fotografům, protože se jedná o krásnou, nevšední a především velmi talentovanou dívku, která se s trochou praxe může vypracovat na skutečně výjimečnou modelku!

Bliss, dovol mi, prosím, ještě jednou Ti poděkovat za to, že jsi vážila za mnou tak dlouhou cestu a věz, že se již teď těším na naši další spolupráci, protože si myslím, že spolu můžeme stvořit skutečně výjimečné fotografie!

Danielz

Supr domluva, krásné vlasy, bezva focení. Tahle přadlenka vás opřede svými čáry tak, že 3hodinové focení uteče jako voda.

Bebel
  • Bebel
  • 31. 10. 2016 18:27

Focení s Bliss bylo skvělé, ač tvrdí, že nemá zkušenosti, není to poznat. Navíc je krásně tajemná a pro fotografa velice zajímavá. Krásná, s nádhernými dlouhými vlasy.