Robert Fišer

Děkuji za skvělé focení. Příjemná atmosféra, Ráďa je skvělá modelka, ví co dělá, pózuje a nic jiného není potřeba. Určitě ji doporučuji a těším se další focení.

Daniel Jackwerth

Rád bych poděkoval Radunce za vloženou důvěru i když nemám zdaleka takové zkušenosti jako ona, je vidět, že je profesionálka a za hodinu a půl jsme stihli spoustu fotek, budu se těšit na další spolupráci :-)

Jiří (93535)

Domluva, komunikace i samotné focení s Radkou je prostě zážitek. Kdo nevyzkoušel, stějně neuvěří. Je to moc příjemná, vstřícná můza co prostě umí a ví. Všem slušným fotografům jen a jen doporučuji.

martin-moravek

S Radunkou to bylo skvělé focení... komunikace, domluva, příprava, focení, přístup - za to vše zaslouží jedničku s hvězdičkou :-)

Prostě paráda a děkuju, určitě mohu všem jen doporučit.

Arin
  • Arin
  • 27. 06. 2023 12:49

Focení s Radunkou všem doporučuji. Na focení přišla perfektně připravená a měla s sebou hodně různého oblečení. Tak bylo stále možné fotit něco nového.
Při focení panovala dobrá nálada a bylo to velmi fajn dopoledne.
Děkuji a těším se na další společné focení.

PESjake65

Naprosto perfektní spolupráce. Modelka je nejenom naprosto spolehlivá, ale i perfektní profesionálka a také velice sympatická a nevšedně hezká. Doporučuji bez zaváhání.

vendys

Rychlá a bezproblémová domluva, fajn focení, které si kdykoliv zopakuji.