Veronika Kracíková

Zdenda-Duki.. i když naše focení trvalo jen 4 hodinky tak působí jako strašně fajn člověk,je s ním sranda,když se teda zrovna nemračí:o) ..Jako fotograf hodně napáditý,ví co jak poradit, aby fotky byli dokolané!..Z fotek jsem nadšená,jeho styl úpravy je geniální,z obyčejné fotky vykouzlí nádhernou zajímavou fotku,která každýho kopne a žasne nad tím jak to dělá :o)...Naprosto spokejená a těšim se (doufám) na další focení.. Jen tak dál :o) !!

Tomáš (tijst) Raszka

Trochu Off topic:

kdykoliv, kdekoliv a navždy!!!!!!!! každé focení je jedinečné!!! snad mě brzo vyfotí :D:D
Jeho humor je excelent a světlo drží jako profík:) Dík Zdendo že si kámoš:)

Tomáš (tijst) Raszka

Trochu netradiční reference od fotografa:)

Dnes jsem byl na menším workshopu u Zdendy a musím uznat že sem si odnesl spoustu užitečných rad a to co se týče úpravy a práce s RAW soubory tak i samotného focení. Celý den panovala velmi příjemná a svěží atmosféra, plná vtípků a dobré nálady. Myslím že slečny co se rozhodnou se Zdendou fotit neudělají chybu a budou plně spokojeny.

Tímto chci Zdeňkovy poděkovat, za vše co pro mě doposud dělal, za všechny rady i tipy a teď již i praktické zkušenosti které se mi pokusil předat. Odnesl sem si velmi krásné snímky co se pokusím zpracovat a budou vypadat lépe než moje tvorba doposud.

Tom aka tijst

Ivan:Mladenov

Přesně, po třídenní tvrdé práci, odříkání a brainstormingu můžu říct, že s dukim to prostě funguje :)))
(kurňa, doufám,že to neznělo dvojsmyslně :/ )

Ivan:Mladenov

Pohodovej skromnej kluk, se kterym je radost spolupracovat. Moc toho nenakecá, ale zato je za ním vidět kus práce. Ano, v jeho ateliéru je atmosféra takřka domácí ;)