Tiger Photograph

Skvělá modelka, neznám další takovou s úžasnou kloubní pohyblivostí. Komunikativní, vstřícná, příjemná, ne jako některé arogantní rádoby modelky, které fotí týden i s cestou, každý fotograf se s takovými setkal.

Rozhodně doporučuji, kéž by takové byly všechny modelky :-)

Majo Zweng

Fotenie s Denisou je uzasny zazitok . Rychlost s akou pochopi a zladi sa s fotografom vtiahne fotografa od prvej minuty do deja. Repertoar poz a zanrov asi nekonecny :-) . Radost a nadsenie z fotenia citit pri kazom zabere . Vzdy profesionalna, mila, prijemna . Dakujem !

Kaktus

Si jednoducho dokonala modelka, so 100% profesionalnym pristupom. Navyse mila, prijemna a uzasna osoba. Velmi pekne dakujem za moznost s tebou fotit. Dufam, ze to zopakujeme!

fotograf321

fotili sme spolu, výborná spolupráca, ďakujem

Libor Choleva

Denisa je milá, usměvavá, dochvilná, Focení s ní je zábava i inspirace zároveň, má velké zkušenosti, o které se ráda podělí.

Burki
  • Burki
  • 29. 01. 2019 23:57

Je proste bozi a jen blb s ni neudela dobrou fotku.

TISOK
  • TISOK
  • 29. 01. 2019 23:54

Denisa je naprosto skvela a spolehliva modelka.Hodne holek si tu na modelky hraje, ale ona nemusi.krome toho, ze je to neuveritelne krasna holka, tak je zaroven profesionalka. Velmi prijemna domluva, foceni a vse kolem. Denisa disponuje obrovskym mnozstvim obleceni a doplnku. Navic je to velmi chytra a fajn kocka :) DIky za spolupraci a tesim se na dalsi !

romsch

Rychlá domluva, spolehlivá, profesionální přístup. V případě potřeby i poradí nebo i něco vymyslí... :-) Zkuste a uvidíte... :-)

Spidi
  • Spidi
  • 22. 01. 2019 18:05

Denisa... nespoutaný živel, modelka se smyslem pro přesnost, dochvilnost a spolehlivost.
Třetí focení a stejně jako dvě předešlá focení absolutní spokojenost.
I přes počáteční problémy s atelierem, neztratila dobrou náladu a tak vznikla spousta krásných fotek.
Deni, děkuji a těším se, že se zase někdy domluvíme.

Jj Pu
  • Jj Pu
  • 14. 01. 2019 11:01

Denisu beriem ako absolútne top modelku so všetkým: krásna, kreatívna, milá, rýchla dohoda, mimoriadne schopná a skúsená. Pre fotografa veľký zážitok - odporúčam každému.

Franta (2921)

Denisa je TOP - má hodně dobrejch fotek a zkušeností na rozdávání - sama je přitom hodně kreativní a spolupráce s ní je prostě radost:-)))

peter peterKo

Deniska je modelka telom i dušou je to skratka profik v tom co robi . Pre mna fotenie s Denisou bolo velkym prinosom za co jej moc dakujem a preto vrelo doporučujem fotografom je uplne spolahliva a velmi kreativna . Dakujem :-D

Akir
  • Akir
  • 01. 06. 2016 20:43

2v1 :-)
Výborná modelka a příjemný člověk.
Díky!

Mikola

Byl jsem sice pouze jeden z roje fotografů na akci F-pátračky v Č. Krumlově, času málo, prostor žádný :-) přesto si dovoluji říci, po mnohaleté zkušenosti s focením aktů, že Denisa patří k tomu lepšímu v této branži. Díky Deniso za úžasné tornádo póz ! :-) Užil jsem si to. Mikola

Jozue
  • Jozue
  • 06. 11. 2015 16:22

Profesionální, pružná, s dokonalým tělem, zajímavá, plná nápadů a chuti do focení. Co se tak asi fotograf může přát? Lituji jen, že jsme měli na naše focení relativně málo času. Mohu doporučit všem kolegům.

Fotopátračka

Rozhovor s Denisou v rámci cyklu "Fotopátračka představuje": www.fotopatracka.cz/i/predstavujeme-modelku-denisa-strakova-335

1Karel (17985)

Bezva kočka a parťačka,,,,,elitní modelka. Dík Karel

walsh
  • walsh
  • 04. 05. 2015 15:27

Vždy skvělá, připravená, přesná. Pózy, pohyby, výrazy dokonalé. Denisa je spolehlivá NEJmodelka ;) Jistota skvělého focení a výsledku!

Gabretus

Denisa je profík, ve všem, dokonale připravená, příjemná a nepřehlédnutelná osobnost.

Jaroslav Koudelka

Byla to obrovska radost pracovat s Denisou. Dokonala profesionalk a velmi prijemna pri praci! Vysoce doporucuji.