Jiří (93535)

Na vědomost se všem fotografum dava .... pokud trefite, kdy ma tahle modelka tělem i duší čas a přijme Vaše pozvání na focení, věřte, že přijde profesionalka co si klidně da pravou nohu za leve ucho a ještě se u toho bude blaženě usmivat. Foceni zažitkem jsem aksolvoval jen parkrat a dnes to určitě bylo, děkuju a doporučuju. JJ

Ladislav (14960)

Machr... Kačenka je velkej machr.

JB
  • JB
  • 11. 09. 2016 08:16

Vynikajúca modelka,nádherné telo,dokonalá tvár,užastné vlasy...veľká profesionálka ...

foto-s

jedno z mých nej focení a hlavně dívka je supr i lidsky a těším se na další focení

Miki
  • Miki
  • 21. 12. 2014 11:07

Super,že jsme si našli společný termín a včera realizovali focení.Katka je neobyčejně milá a sympatická holka.Velice zkušená,krásná a přesto skromná.Půlden s ní uběhl jako voda,radost spolupracovat s takovou modelkou.Moc děkuji a doufám,že si to zopáknem.

Pavel hb

Vše už bylo řečeno, prostě boží.

homer01

Budu se opakovat ale foceni s Katkou je uzasny. Krasna modelka ktera je pro dobrou fotku schopna udelat cokoliv. Rek bych ze vidi fotografovi do hlavy protoze clovek nemusi nic rikat a Katka udela presne to co vy chcete. Zaverka fotaku pak jen cvaka a uzasny fotky jsou na svete.
Moc diky

Hery
  • Hery
  • 14. 09. 2014 20:13

Vím, že je tady už vše napsané, ale musím to zopakovat, je to neskutečně skvělá modelka, která s vámi zrealizuje jakoukoli vaši představu a ještě jí o něco vždy obohatí, moc jsem si focení užil, jedna z nejlepších modelek, s jakou jsem kdy spolupracoval.

Martin84

Báječná modelka co se nebojí žádného nápadu a naopak ještě navrhne to co by si fotograf možná netrouf ("tak já vlezu na tu střechu, ne?") - super focení, velký dík

Zip
  • Zip
  • 24. 07. 2014 21:45

Pokud bych měl napsat vše, tak bych trapně opakoval, co už bylo řečeno - jak je profesionální, trpělivá, kreativní (v podstatě udělala většinu práce za mě)...
Ale stejně napíšu alespoň, že je milá, příjemná, upovídaná... čas s ní tuze rychle, ale krásně utíká... Díky

Denisa Straková

Draco je moc zajímavá modelka! Škoda ji neoslovit. Doporučuji :-)

Bebel
  • Bebel
  • 29. 05. 2014 08:56

Naprosto úžasné, pohodové focení, fantastická, šikovná a krásná modelka, sen každého fotografa. Moc děkuji za focení a těším se někdy příště.

pozar
  • pozar
  • 19. 09. 2013 11:00

vřele doporučuji,nenáročná a umí,super !

minjos

Pisu do tve navstevni knihy teda :)
Domluva super, prisla vcas, vsechno bez problemu a bavilo mne to. teda az na to vedro, ale to neni jeji chyba. No tak snad teda to zvopaknem a budeme pokracovat v tom, co jsm ezacali . . .

Lumako

Pánové fotografové, kdo z Vás s touhle kočkou ještě nefotil, určitě doporučuju.
Draco díky za pohodové focení .
Luboš

Boro
  • Boro
  • 13. 12. 2012 13:00

Příjemná a vtipná, spolehlivá, komunikativní, rychle chápavá, to vše kromě toho že je krásná modelka a na fotkách úžasná. Doporučuji.

Tom-art

Již druhá spolupráce a opakovaně naprostá spokojenost.
Tato modelka má talentu na rozdávání a pro fotku udělá maximum.
Rychlá komunikace,profesionální přístup,luxusní pózování,dochvilnost,to vše můžeme
u této modelky brát jako naprostou samozřejmost.
Doporučuji všem seriozním fotografům.

Děkuj za nádherné focení a již nyní se těším na další spolupráci.

Děkuji
Tom

KLM
  • KLM
  • 10. 11. 2012 18:25

Když Draco na své kartě píše, že pro Vás udělá při focení vše, co jen trochu půjde, opravdu nelže. Totéž sice slibuje spousta dalších modelek, ale tady je to pravda a navíc je rejstřík neuvěřitelně široký. Výbornou prací s mimikou a vcítěním dokáže vystřihnout dračici, sexbombu, oduševnělou vílu, klauna i uplakanou nešťastnou holku. A mnohem víc. Je nejen spolehlivá a ochotná, ale i schopná, což není totéž:-) Že má nádherné tělo, nerada slyší a tak to sem ani nepíšu. Kdo má ale oči, už mu to stejně došlo:-) Že má krásnou tvář, oči a úžasné vlasy, je také jasné, naplno mi to ale dochází až teď, když v klidu třídím pořízené záběry. Moc rád budu pokračovat a upřímně doporučuji!

Chorche (32419)

Tahle holka to je prostě boží!!! díky

aaafoto

Další focení s Draco :-). Ona je milá, skvělá, obětavá, skromná, spolehlivá, sympatická. Tedy kromě toho, že je výborná jako modelka.