Angelo Purgert

S Olgou jsem měl tu čest spolupracovat na charitativním fotografickém projektu PRVNÍ REPUBLIKA, a to že postoupila z téměř 500 uchazeček castingu mezi nakonec vybranou 20 modelek pro projekt, svědčí o jejích vysokých kvalitách. Všem jí vřele doporučuji. Moc Ti děkuji a přeji hodně úspěchů :-)

andreeee

velmi ochotna modelina tato Oliii, nemam zleho slova na nu :) a nemozem inak nez odporucit, takze - odporucam :-)

Janspix

Zaskočila na poslední chvíli za domněle onemocnělou 'hvězdu' Look Models. Hvězda jsi Ty Olí, se vším všudy. Díky, díky, díky !!!

Koudelka

Přiznám se,že nevím co nového zde mohu o Olí napsat...vše už bylo řečeno! :o)
Jen mohu vše potvrdit...Olí je prostě krásná a milá modelka ! :o) Focení s ní je zážitek,na který se nezapomíná... :o)
Olí,ještě jednou moc děkuji,že jsem Tě mohl poznat a fotit. A pokud Tě výsledek nezklame,rád si focení s Tebou zopakuji !!! :o)

ondrei

..v duchu jsem se ptal, zdali už nadešel můj čas, při pohledu na její andělskou tvář.. půvabná to bytost s okouzlujícím pohledem, nádherným úsměvem a aurou hladící vše kolem sebe.. bylo mi ctí madam, snažně doufám, že ne naposled .)

CZaba
  • CZaba
  • 29. 06. 2009 22:12

Stále usměvavá, milá, krásná a pohodová slečna :) Ta pohoda z ní přímo vyzařuje :)

Wenzel666

Tak dneska to byla divocina. Rozcvakavani u nas doma, ale potom jsme vykrocili do opustene budovy a vyrusili jejiho obyvatele. My ze je to nase posledni chvilka, ale nakonec jsme byli mile prekvapeni a taky tam neco nafotili. Olinka je krasna, to uz vite asi vsichni. Krome toho nepohrdne nabidnutym jidlem, to se taky ceni :-). Priste se pred focenim nebude moc zdrzovat na slunicku, at se nam z nej necervena, vid :-).

Tomáš (tijst) Raszka

Musím říct že mě Olí uchvátila:) Ne jen že je naprosto nádherná ale ona je i velmi příjemná:) Krásná procházka , velmi příjemná konverzace:) Všechno co je níže napsáno je pravda:) Chci vyzdvihnout hlavně její naprosto neodolatelná úsměv:) Je radost fotit s takovou modelkou:) Olí těším se na naší další splupráci . Děku ji moc za dnešní dopoledne, bylo mi ctí tě fotit:)

Tom aka tijst

sulfur

Musim vyzdvihnout predevsim jeji spolehlivost, profesionalitu a skromnost. O krase ani nemluvim. Myslim, ze muze klidne nosit hlavu trosku vyse.

Kaculina

Olí jsem fotila po půl roce a ona je ještě krásnější..
Znovu se musím opakovat.. modelka s velkým "M"

Diky :)

Pavel K..

...prijemna, vesela, krasna a spolehliva modelka....mohu jen vrele doporucit....

kadelac

Veselá, krásná a mimořádná dívka. Focení se Olí je prostě naprosto pohodová záležitost, je přirozená a umí být přesně taková, jak právě potřebujete. Pokud hledáte profesionalitu, neváhejte ani okamžik. Doporučuji!!!

pepa
  • pepa
  • 06. 05. 2007 23:21

Oli je fakt prima slecna, uzasne fotogenicka. Foceni s ni neni nuda, je spolehliva a co se domluvi plati. Diky za spolupraci.. Vsem doporucuji :]

r.o.m.

Dnešní focení mě pouze utvrdilo,že Olinka je nádherná,fotogenická a velice zajímavá modelka,která potěší na 100 % každého fotografa...ale nejradši bych ji fotitl jen já :-) R.

r.o.m.

Nádherná a velice sympatická dívka(lépe řečeno žena :-),se kterou jsem strávil bezvadné odoledne na procházce parkem.Panovala tak pohodová atmosféra,že mi připadalo,jako bychom se znali věčnost.Mohu všem jedině doporučit...vlastn ne,nejradši bych ji fotil jen já!Už se těším na další focení,které proběhne již v nějakém hezkém interiéru,nebo exteriéru tak aby vynikly úplně všechny přednosti této krásky.Roman K.

jardan

Souhlasím s Kaculinou na 100%, focení s Olgou bylo skvělé, protože k překrásnému zevnějšku si připočtěte ještě velice příjemnou osobnost se kterou se dobře povídá a focení s ní utíká závratně rychle :o). díky a těším se na další spolupráci.
P.S. ve skutečnosti je ještě krásnější než na fotkách :o)

Kaculina

..nádherná..
..milá..
..spolehlivá..
..trpělivá..

Modelka s velkým M.

děkuji :)

Lukáš Koňařík

Velmi půvabná žena, což jistě není nutno ani psát. Dodám jen, že velmi spolehlivá. Jo a s móóc modrýma očima :) Díky.

Marvin

Mohu jen potvrdit...

PetrM
  • PetrM
  • 24. 05. 2006 21:50

Milá a příjemná dívka, šikovná modelka :o)