XF 15
  • XF 15
  • 28. 04. 2013 21:56

Děkuji za velice pohodové focení a spoustu krásných fotek.

Silecia

Energicky drobek! A budte na ni hodni, zaslouzi si to... ;)

polanda

Co přidat?Markéta má též krásnou tvář a nepřeberné množství výrazů.Pokud bude nějaké příště rád bych zůstal jenom u portrétů.

davidblaha

Markéta je fantastická modelka, prostě profík. Chcete ji něžnou, jemnou, milou, naivní, nebo dračici, vyzývavou, nebo drsňačku - pro Markétu žádný problém. A navíc ji focení baví a umí si ho užít. Prostě pohoda a skvělá atmosféra. Markéto díky za dokonalé focení. Jseš nejlepší.

LubošP

Budu sice opakovat, to co zde již napsalo mnoho z vás přede mnou, ale Markéta je spolehlivá, mimořádně šikovná modelka s profesionálním přístupem. Moc děkuji. Mohu jen doporučit!

Bodik
  • Bodik
  • 29. 01. 2012 17:54

Výborná, přirozená a akční modelka. Fotograf má jen práci stíhat fotit :o) Navíc je zábavná, takže se nenudíte. Doporučuji! Díky za příjemný večer, Markétko.

Tom63
  • Tom63
  • 28. 01. 2012 13:50

Markéta je výborná a milá modelka se kterou se i skvěle komunikuje . Nádherné vysportované tělo a nepřeberné množství póz - na to se může každý fotograf spolehnout. Je naprosto spolehlivá a přesná. Opravdu skvělá spolupráce.

Nessák

Markét dorazila dle domluvy. Stačilo by jen mačkat spoušť - nechat Markét pózovat a občas říct STOP ani hnout. Jinými slovy - fotograf nemá moc práce, jako modelka odvádí svou práci na 100 % plná energie i po 4 hodinách náročného focení. Můžu jenom doporučit.

Henry (38097)

Markéta je moc příjemná slečna s krásnou postavou a milým úsměvem. Od počátku naprosto uvolněná a hýřící různými pózami, že jsem ani nestačil ostřit. Je opravdu znát, že má hodně zkušeností a je skutečně radost s ní fotit. Jak píší ostatní, je spolehlivá, profesionální a bezproblémová, což není na FTP samozřejmostí.

Balu
  • Balu
  • 04. 01. 2012 21:50

Neuveriteľne príjemné fotenie. Dohodnutí sme boli bleskovo, presný príchod, veľmi príjemná a zábavná spolupráca. Zážitok, živel, nálada, so všetkými názormi rpedo mnou sa dá len plne súhlasiť.

Balu
  • Balu
  • 04. 01. 2012 21:50

Neuveriteľne príjemné fotenie. DOhodnutí sme boli bleskovo, presný príchod, veľmi príjemná a zábavná spolupráca. Zážitok, živel, nálada, so všetkými názormi rpedo mnou sa dá len plne súhlasiť. Naozaj je to sluníčko profesionálka, princezna, skvelý človíček a všetky spomínané superlatíva :)

polanda

Marketa je nespoutaný živel,který kolem sebe šíří dobrou náladu a hlavně toho moc umí.Děkuji,že jsi si pro mne udělala čas

Miki
  • Miki
  • 29. 10. 2011 10:46

Markéta je na svůj mladičký věk velice zkušená a pohybově nadaná.Velmi upovídaný a milí človíček s růžovými kufříky..:-)).Při focení je s ní sranda,stále v pohybu..velmi nadaná na videoklipy.Určo si příští rok spolupráci zopakujem v exteriérech.Můžu jedině doporučit.Moc děkuji Markéto.

Mareks

Markéta je velmi krásná , milá a příjemná modelka která bere svou práci vážně a s profesionálním přístupem. Všem vřele doporučuji.

taťka (16717)

Modelka,která zraje jako víno; jen tak dál Markétko !!!

Adonis

Výbornej týden fotografování, nejvíc oceňuji pořádkumilovnost a rychlou pohotovost :-). Po zahřátí na pracovní level se odmění neúnavností a profesionnálním přístupem. To musim ještě zdůraznit, takže Pipi, na focení jsem tady já a ty budeš poslouchat ani 10.000 dolarů ti nepomůže,kafe neměnim a zkaženou rybu už vůbec ne ,-)) mám tě moc rád ty zmetku malej zlobivej

Zdenek9001

Výborná zjímavá modelka, rychlá a nekomplikovaná domluva, dobře připravená, trpělivá, ochotná. Skvělá spolupráce, těším se na příště.

Adore
  • Adore
  • 12. 08. 2010 22:39

Nemusím o Markétce psát, že má dokonalou postavu a jedinečnou tvář. Markétka je úžasnej člověk se skvělou povahou. Je skromná, milá a usměvavá.
Je jeden z mála lidí, o kterých můžu říct, že mají u mě dveře vždycky otevřený.
Doufám, že se stavíš na kafe s šesti cukrama:o)

Giorgio

Markéta je modelka s přirozeným talentem. Nemá smysl se dívat na její kartu. Žádná, byť sebelepší fotka toriž stejně není schopna vystihnout skvělou atmosféru, která při focení díky jejímu přístupu zavládne. Jsem rád, že jsem měl možnost s ní fotit a budu se těšit na brzké opakování!

Petrs (32103)

Markétka je milá, upovídaná..............prostě dáblík, se kterým vás focení bude bavit. Mile překvapí, že dojede s kufrem prádla a vyhecuje vás k focení glamouru, i kdyby jste třeba nechtěli :)