klasik

Super ... domluva rychlá a jasná, sama dokázala vybrat zajímavou lokalitu na focení a s objektivem si jednoznačně rozumí ... člověk nemusí ani naznačovat :-) Rozhodně doporučuji a snad si to ještě někdy zopakujeme.

Jindrich

slečna Tereza je nádherná, trpělivá a spolehlivá mladá žena .Jak domluva tak i samotné focení bylo naprosto bezproblémové. Doporučuji, Jindra.

Phtn
  • Phtn
  • 19. 01. 2021 14:10

Focení s Terezou bylo naprosto pohodové - rychlá a spolehlivá domluva, výborná příprava a velká trpělivost při vlastním focení - mohu jen doporučit!

Jan Strnad

Děkuji za skvělé focení! Terka je profík, je radost s ní fotit.

petrn009

Premyslim jak Terezu popsat, takhle nejak jsem si predstavovali naprostou profesionalku a spicku v oboru, navic je skromna, inteligentni a zajimava. Dekuji za hezke foceni.

peters

Perfektní profesionálka i člověk. Doufám, že to nebylo naposled a zase něco nafotíme. Je fakt skvělá.

Jim Brodie

Simply the best. Arrived promptly and with a wide selection of costumes and make-up. Modelled flawlessly for two hours, with wonderful skill and insight.

...and she is also breathtakingly beautiful. Highly recommended.

vendys

drudé podání a zase super...;o) z ničeho nedělá vědu snaží se vyhovět a časově flexibilní....

vendys

já jsem se bavil....a to tak že skvěla..... jednoznačně doporučuji.

gev
  • gev
  • 18. 01. 2011 23:50

Šikovná, kreativní, flexibilní a neskutečné příjemná. To je Terezka. Díky!

minjos

Diky Terko za foceni, byla to rychlovka, ale i tak to bylo prima. Smej se vic, slusi ti to a ne ze ne :) Tak kdyz budes zase chtit, vis kde me najdes :)

Couperfield (4856)

Také Terezku chválím, na první oťukání a seznámení to byla příkladná spolupráce a to jsem její kouzlo vpodstatě nestihl objevit. Což bezpochyby v budoucnost napravím. Díky Terko za trpělivost, dochvilnost a pózování, jsi fajn.

kadelac

Mila, krasna a sympaticka divka, kterou foceni vazne moc bavi. Divka tesici se kazde pekne fotografii. Je velmi inspirativni a v pohode o))
Zaroven je dochvilná a drži dané slovo - mohu pouze vřele doporučit.
Tesim se na dalsi spolupraci.
Karel