Nik!
  • Nik!
  • 10. 05. 2016 23:11

Moc děkuji za skvělé focení! Byla příjemná, uvolněná atmosféra, fotograf hrozně milý a sympatický. Fotek jsme stihli nafotit spoustu a jsem si jistá, že jich bude hodně povedených. Moc se mi líbil přístup - žádné nucené pózy, oblečení, ve kterém bych se necítila apod. Focení jsem si opravdu užila a budu se těšit na fotky! :)

Meliss.M

Jedno velké díky! Focení s Lukášem bylo strašně fajn, nejen protože jsem se domluvila se skvělým fotografem, ale taky hrozně sympatickým člověkem. Zatím jsem dostala jen neupravené fotky, nicméně už ty jsou samy o sobě super! Takže kdykoli znova ;)

misa.996

S Lukášem se mi moc dobře spolupracovalo, pustili jsme se do extravagantního projektu a z výsledné práce jsem nadšená :) Mohu tohoto příjemného a šikovného fotografa jedině doporučit :)

Tereza Zmizela

Muzu moc doporucit. Lukas je hrozne moc prijemny kluk, se kterym spoluprace byla vyborna, domluva rychla a o vysledek jde sotva popsat slovy, Uzasne! Kazda fotka byla dokonale zvladnuta a povedena (vyjimku tvori jen ty, na kterych jsem mrkla ;)))