Milan Žák

Vynikající domluva a spolupráce. Iveta je bezva modelka, fotí s plným nasazením.
Děkuji

Ladislav (14960)

Setkání s Ivetou, je setkání s báječnou milou ukecanou dámou, která, jako modelka dává do focení maximální nasazení, je znát, že fotí s radostí, má spoustu vlastních nápadů. Ivetka je zkrátka jednička s hvězdičkou.

Miloš FMT

Bezva noční focení s šikovnou a obětavou modelkou. Iveto díky.

Mokele Mbembe

Sympatická, spolehlivá, odvážná, komunikativní ... :o)

poetryphotos.com

Ivet, děkuju za úžasné odpoledne, za senzační uvolněnou atmosféru, za bludičky :), za všechny Tvé historky, za odvoz a především za Tvůj čas! Bylo mi nevýslovnou ctí fotit s takovou fotografickou legendou!

JADO
  • JADO
  • 11. 08. 2019 21:13

Příjemná, kreativní a spolehlivá modelka. Vřele doporučuji.

Václav (52402)

Perfektní spolupráce a domluva. Děkuji moc.

Jirka foto

Velké díky za prvomájové focení. Modelka Iveta je velmi milá a krásná dáma. Focení s ní byl opravdový zážitek. Pro její velkou profesionalitu a kreativitu, doplněnou o naprostou spolehlivost a snadnou domluvu, mohu všem, kteří to myslí s focením tohoto žánru vážně, jen doporučit..

Díky za další vinikající focení. Opět skvělá spolupráce. Vřele doporučuji.

Stoura

dokonalá

FOTO Vladi

Vstřícná, milá, připravená splnit přání fotografa, to je Iveta. Až šokující je její zručnost a fyzička - bez námahy se zavěsí kdekoliv a ještě se usmívá.

FANY
  • FANY
  • 26. 03. 2019 20:22

Měl jsem tu čest fotit s touto milou a krásnou dámou. Rychlá komunikace, spolehlivost a velice příjemně strávené fotografování. Z Ivetky vyzařuje její nadšení pro fotografování, kreativita a samozřejmě i talent.
Mohu jen doporučit!

Apophis

Před chvílí jsem dorazil domů z opravdu skvělého odpoledne, které mi tato fenomenální modelka darovala!
A když píšu fenomenální, myslím to doopravdy! Nenajdete zde na fotopátračce mnoho modelek, které by toho ve světě modelingu tolik dokázaly, ale zároveň si zachovaly tak lidskou a milou povahu, jako Iveta.. Ale měl bych to asi vzít popořadě..

Iveta je bezesporu nesmírný profík! Skutečný profík v tom nejlepším slova smyslu. Modelka s ohromnými zkušenostmi, výrazovostí, hereckým nadáním a krom toho všeho..i naprosto báječným, sexy tělem! A to myslím fakt! Pokud je náhodou někdo slepý a nevidí to na jejích fotografiích, Iveta se pyšní postavou, jaká se jen tak nevidí (a to píšu jako fotograf, zvyklý fotit mladé sportovce)! Je vzorovou ukázkou rčení, že "věk je jen číslo", protože taková postava, jakou se pyšní tato kráska, taková se často nevidí ani u dívek o dost více než dekádu mladších..

Z hlediska domluvy je naprosto spolehlivá - co řekne, to platí, jak by to také u profesionálky mělo být.
A po povahové stránce je Iveta prostě "pohodářka". Lepší termín mě nenapadá. Focení s ní se změní na super odpoledne, plné povídání, vyprávění historek..jo a taky focení.. Člověk pak vlastně ani neví jak, a odpoledne je fuč.. Zbude po něm jen dobrý pocit a spousta parádních fotografií!

No, nebudu se dále rozepisovat a přejdu k doporučení..
Jak je asi jasné, Ivetu prostě musím naprosto jednoznačně doporučit! Jedná se o prvotřídní profesionálku s povahou pohodové holky a tělem sexy bohyně!
Díky jejím zkušenostem a ohromné praxi je ideální volbou pro začátečníky, co si nejsou ve focení moc jisti a potřebují poradit, zatímco zkušení profesionálové dokáží využít její celý potenciál (který je téměř neomezený)!
Prostě a jednoduše - bez ohledu na to, jakým fotografem jste, s Ivetou prostě nemůžete šlápnout vedle a focení s ní je tak jistou sázkou na kvalitu! :)

Iveto, ještě jednou Ti děkuji za mile strávené odpoledne, již teď se těším na naše další setkání.. :)

Libor Choleva

Jedním slovem, skvělá. Rychlá domluva a zábavné focení.

Franta (2921)

výborná modelka a vizážistka a i stylistka je tahleta Iveta:-))) děkuju za dnešní focení a doufám, že si to brzo zopákneme:-)))

Atelier6

Na začátku byla VELMI rychlá domluva. Následovala aktivní účast při finalizaci nápadu na focení. Domluvený termín schůzky dodržen na 106 %. Při face to face velmi příjemná a komunikativní, během realizace evidentně zkušená a ochotná riskovat zdraví v nepřízni počasí. Nehledící na hodinky, zapálená pro věc. Při loučení plná elánu ukázat i nevídané: pro čtenáře s velkou fantazií doplním,. že píšu o (pro mne) nadpřirozených gymnastických schopnostech. Ve výsledku ta, která z velké části stojí za příjemně strávených odpolednem a hezkými fotkami. Doporučuji.