at
  • at
  • 05. 07. 2011 05:58

Ctěná dáma, nenápadně zpodobněna výše, je, bez přitroublých žvástů, o dvě třídy lepší, než-li ty, které si zde, z neznámých důvodu, bláhově myslí, že jsou nejlepší, a to nejen svou laskavostí, vstřícností a skromností, což jsou vlastnosti, jejichž význam mnohým, přítomným, pseudomodelkám zůstane až do jejich skonu, naprosto utajen. Znamenám se zde, této mladičké dámě, s nehynoucí úctou a poklonou až k zemi a jsem nebetyčně potěšen, že jsem se v oblasti tzv. referencí, směl deflorovat právě u ní....A.T.

Angelo Purgert

Pohodlně se usaďte, zařaďte na nejvyšší rychlost a vstupte do NOVÉ DIMENZE :-) Blaženka = výborná kamarádka a profi modelka 2v1 :-) Setkáme se opět někdy v NOVÉ DIMENZI. Díky. Angelo

minjos

Nebudu cist kdo tu co napsal, takze je mozne, ze se budu opakovat. Blaza je super modla, vyborna reaguje, neodmlouva, nefnuka a je s ni sranda. Ani radioaktivni mrak nad nami ji nezastavil a hazela na me pohledy az beda :))) Jen jednu vitku bych mel, nenchala pejskovi ani kousek klobasky, radsi se prezrala :PPPP

Sujansky

Pohled modelky Blažís vás dostane natolik že na chvíly i zapomenete fotit. Modelka s duší a profík s ohromnou energií. Při práci není třeba slov, ona prostě ví!! :-)

Silver 1

Tohle focení byla zase jednou radost ! Pohoda, tvůrčí přístup, super pohyb i výraz.
A málokdo má takový cit pro oblečení. Díky za super odpoledne :-)
Martin

martiniman

som rád že som sa s Blaženkou dohodol na fotenie, .... pohoda, pokoj, nadšenie pre fotku a spolupráca jak cumel. aj ked som skúšal neobvyklé fotky pre mna i pre blážu, tak to bolo perfektné, bol by som rád ak ti s výsledkom urobím radosť. dakujem a doporučujem, martin

Koudelka

Myslím,že už tu o Blažence bylo hodně napsáno...mohu jen potvrdit,že je to velice milá,krásná a sympatická slečna-modelka :o) Focení bylo naprosto pohodové a čas,který mi věnovala (něco málo přes 6 hodin) ,utekl jak voda.... ;o)
Blaženko,jsem moc rád,že jsem Tě mohl poznat a fotit! Velice děkuji za Tvůj čas a ochotu si za mnou udělat výlet! :o) Věřím,že se ještě uvidíme! :o)
Láďa

aria
  • aria
  • 27. 08. 2009 23:01

Uzasna bytost. Necim etericka a snova. Proste moc fajn a super holka i modelka. Bylo mi potesenim ji poznat a spolupracovat. Tesim se na prosinec ;-)

Footr
  • Footr
  • 18. 01. 2009 19:44

Reference byla smazána osobou na této kartě.............. .................... ............................. Ba ne, ještě ne... .Ale než ji Blaženka smaže jako ostatní , tak musím napsat, že je moc hezká, kreativní a hlavně spolehlivá... Prostě profík... Moc se těším na další.... l :-)))

Maxim
  • Maxim
  • 13. 11. 2006 18:48

Tato moje sestřička mi dala první pomoc. Píchla mi injekci bezprostřednosti a polkl jsem pilulku její krásy.

mrazikcomp

i kdyz jsem jen asisitoval tak muzu rict ze blazis je cupr modelina

Ondřej

Včera jsem se zúčastnil jako nosič kufrů, světel a oblečení skvělého focení. Blaženka byla dokonalá, role kterou při focení hrála jí sedla na 100%. Inteligentní, citlivá a krásná je poměrně nebezpečná kombinace. Spolupráce byla skvělá.