jentakfoto

Jsem vděčný za to, že jsem přez kamaráda fotografa mohl poznat milou,, kanarádskou a vždy usměvavou modelku jménem Markéta. Je s ní při focení í mimo něj legrace. Co by nezkušený v tomhle oboru focení, jsem byl z prvního focení trochu nervozní. Po krátké době ze mě nervozita opadla. Na druhé jsem se vyloženě těšil a bylo to opět odpoledne plné hezkého focení.Které opět rychle uteklo.Také mužu včem Markétu doporučit.
Tímhle bych ti chtěl Markétko poděkovat. Budu se těšit na další příležiteos si s tebou zafotit.

Dusab
  • Dusab
  • 23. 07. 2018 07:40

Přemýšlím co napsat, abych se neopakoval. Byla to krásná neděle s Markétou ve studiu. Předcházela tomu rychlá a věcná domluva a pak Markéta přijela. Má velký smysl pro pózu, vžije se do většiny rolí a situací. Protože nebyl problém se domluvit předem, přijela perfektně připravená i co se týká outfitů. Z bezproblémového focení vznikla spousta fotek, podle představ nás obou.
Markétko děkuju, že jsi vážila cestu, že jsi mne navštívila. Děkuju za velmi příjemnou spolupráci. Děkuju za velmi příjemnnou společnost.
Už teď se těším na další spolupráci.
Markétu doporučuji všem slušným a kreativním fotografům.

roci (125738)

S Markétou jsem fotil zatím 3x. Spolupráce byla vždy perfektní. Mohl bych ji popsat těmito slovy: Krásná, přirozená, spolehlivá, ochotná, kamarádská a na každé focení vždy perfektně připravená. Zkrátka modelka s profesionálním přístupem s kterou je radost fotit. Můžu jen doporučit každému serióznímu fotografovi. Markétko těším se na další focení.

Apophis

Bylo mi dopřáno strávit báječné odpoledne s touto výjimečnou modelkou a tak mi nyní připadla milá povinnost napsat jí referenci.. A věřte mi, reference to rozhodně bude veskrze kladná!

Z profesního hlediska se Markéta pyšní opravdu skvělým, ale přitom přirozeně působícím tělem (což dnes často nebývá zvykem), které doplňuje ostře řezaný obličej s dvojicí uhrančivých modrých očí.. Ideální kombinace pro fotografie něžné víly i nebezpečné Femme-Fatale! A věřte mi, že díky jejímu velkému talentu, zkušenostem z focení a vrozené eleganci, ona dokáže z těchto svých dispozic dostat naprosté maximum!

Povahově je Markéta opravdovou profesionálkou každým coulem, na kterou nejenže je naprostý spoleh, ale je i ochotná se kvůli focení v případě potřeby obětovat.. Kupříkladu cesta 278 km vlakem za mnou pro ni prý byla "maličkost".... :D
Pokud se jí navíc trošku dostanete pod kůži, odhalí se Vám prostě "báječná holka", která s veselým smíchem zahalasí "Já su holka z Valaška!" a následně Vás zahrne bezprostřední pohodou, čirou radostí ze života a především ohromným smyslem pro humor!
Člověk se pak nemůže divit, že čas v přítomnosti této mimořádné ženy prostě letí jako splašený, a než se naděje, najednou se už musí spěchat na vlak...

Takže jaké je mé závěrečné doporučení ohledně Markéty? Samozřejmě že jednoznačně kladné!! Markéta je podle mého názoru mimořádnou modelkou, která disponuje ne zrovna běžnou kombinací přirozené krásy, vysokého šarmu a vrozené elegance, což je navíc skvěle podtrženo velkými zkušenostmi a naprostou profesionalitou!
Nemohu tedy jinak, než tuto "báječnou holku" doporučit naprosto všem fotografům, kteří na její profil zavítají! Profesionální a kvalitní fotografové jistě využijí jejích předností naplno, zatímco začínající fotografové se budou moct opřít o její zkušenosti, díky kterým jim sama o sobě dokáže zajistit kvalitní fotografie..
Prostě a jednoduše - ať jste fotografem z jakéhokoliv profesního spektra, berte jí! Berte jí a važte si jí! Jakákoliv investice (ať již finanční nebo časová), kterou do ní vložíte, se Vám stoprocentně vrátí ve výborných a nevšedních fotografiích!

Markéto, moc Ti děkuji za to, že jsem mohl s Tebou strávit ono báječné odpoledne, plné focení i povídání, a již teď se těším na to slíbené pokračování! ;)

Verliba

Marketa je dosti nadana, krasna a prijemna modelka. Byla s ni rychla, jasna a bezproblemova domluva. Ma k domluve i foceni profesionalni pristup. Foceni s ni bylo prijemne a zabavne. Rad si dam dalsi. Diky.

René (69704)

Děkuji za velmi pěknou spolupráci při focení. Byla na focení maximálně připravena včetně spousty doplňků a snaživá. Věřím že se nám fotky moc povedli, ještě jednou děkuji a doporučuji....

Martin Podlas

Perfektní domluva, skvělá modelka :) Co skvělá, přímo úžasná :)

Dušan (3038)

Po krátké a jasné domluvě přijela na domluvené místo srazu krásná slečna, s kterou jsem absolvoval hodně pěkné focení.
S Markétou je opravdu radost fotit, kromě již zmíněného vzhledu korunovaného nádhernou hřívou se vyznačuje nakažlivě dobrou náladou a ochotou přistoupit na fotografovy bláznivé nápady :-) Všem můžu jedině doporučit

Pestik

Markéta je spolehlivá, milá, zábavná a hlavně neskutečně pěkná modelka, která se domluví a prostě přijede, což je čím dál vzácnější. Všem doporučuju s ní fotit a sám se moc těším na další focení s ní :-) Jedno prostě nestačí.

salwap

S Markétkou jsem fotil a je to velmi milá a skvělá žena na kterou je spolehnutí. Děkuji Ti za to,že jsi mně oslovila a vážím se Tě nejen jako modelky ale hlavně človíčka. Jsi skvělá děkuji!!!

fotogustav

Moc krasny

vratislav polák

Focení s Markétkou bylo moc fajn. Markétka je velice krásná a milá žena. Při focení vládla příjemná atmosféra. Markétka krásně pózuje a protože si přivezla spoustu šatiček a prádla, bylo z čeho vybírat. Domluva byla rychlá a bezproblémová Marky je spolehlivá. Protože čas na focení rychle uběhl, věřím že se brzy potkáme a ještě něco nafotíme. Markétku můžu každému fotografovi vřele doporučit je skvělá. Markétko moc děkuji :-)

Marek Koláček

Děkuji za příjemné focení..Market patří mezi ty spolehlivé a věřím,že naše focení nebylo poslední ...děkuji.