Dušan (3038)

Po krátké a jasné domluvě přijela na domluvené místo srazu krásná slečna, s kterou jsem absolvoval hodně pěkné focení.
S Markétou je opravdu radost fotit, kromě již zmíněného vzhledu korunovaného nádhernou hřívou se vyznačuje nakažlivě dobrou náladou a ochotou přistoupit na fotografovy bláznivé nápady :-) Všem můžu jedině doporučit

Pestik

Markéta je spolehlivá, milá, zábavná a hlavně neskutečně pěkná modelka, která se domluví a prostě přijede, což je čím dál vzácnější. Všem doporučuju s ní fotit a sám se moc těším na další focení s ní :-) Jedno prostě nestačí.

salwap

S Markétkou jsem fotil a je to velmi milá a skvělá žena na kterou je spolehnutí. Děkuji Ti za to,že jsi mně oslovila a vážím se Tě nejen jako modelky ale hlavně človíčka. Jsi skvělá děkuji!!!

fotogustav

Moc krasny

vratislav polák

Focení s Markétkou bylo moc fajn. Markétka je velice krásná a milá žena. Při focení vládla příjemná atmosféra. Markétka krásně pózuje a protože si přivezla spoustu šatiček a prádla, bylo z čeho vybírat. Domluva byla rychlá a bezproblémová Marky je spolehlivá. Protože čas na focení rychle uběhl, věřím že se brzy potkáme a ještě něco nafotíme. Markétku můžu každému fotografovi vřele doporučit je skvělá. Markétko moc děkuji :-)

Marek Koláček

Děkuji za příjemné focení..Market patří mezi ty spolehlivé a věřím,že naše focení nebylo poslední ...děkuji.