Berny1

Super rychlá domluva. Perfektní focení. Moc děkuji za příležitost a doufám, že to ještě zopakujeme. Všem můžu jen doporučit.

Lothar13278

V úterý jsem s Míšou fotili už potřetí a opět bez chybičky. Dochvilná, spolehlivá a při focení plná elánu. Všem spolupráci s Míšou velmi dporučuji!



Míša je velice milá a pozitivní modelka. Moc dobře se mi s ní pracovalo. Ochotně splnila všechna naše bláznivá přání. Určitě jí opět oslovíme. Mohu jen doporučit

Čenda .

Mladá, krásná, dochvilná a perfektně připravená... i když kvůli méé chybě došlo k něčemu, s čím jsme nepočítali, nezbývá mi nic jiného, než naprosto upřímně doporučit a závidět všem ostatním, co s ní fotí... a je jedno... těším se na příště...

Pafka
  • Pafka
  • 10. 10. 2022 09:14

Krásná mladá dáma, domluva perfektní, přijela na minutu přesně, připravená a vybavená prádlem, když mi došly nápady dodala své, vřele doporučuji a těším se na další focení.

La Libertad

Naprosto úžasné stvoření, rozzářila mi den! Modelka s krásným tělem a fantastickým přístupem. Jen jsem dojel z focení domů, už jsem se s ní začal domlouvat na dalším focení.

Kees Terberg

2022 Update. The last reference I wrote was a few years ago but the same still applies. Communication is perfect, the timing as well. Perfectly reliable and very easy to work with. This stunning young lady is an absolute joy to work with. I am already looking forward to the next session. ----------------------------------------------------------------------------

An amazing model, punctual, well organized, perfect communication, relaxed, and incredibly beautiful and professional. It was a joy and an honour to work with this amazing personality. The weather actually participated with our session. The results speak for themselves but that does not deny the full credit to this highly recommended model. I am very happy that we managed to work together and I look forward to many more opportunities.

Petr.Cafourek

Dnes jsem měl tu čest a potěšení s Míšou také fotit. Je moc milá a sympatická, takže focení probíhalo v příjemné atmosféře a navíc je opravdu profík, který ví, co jí sluší a díky tomu máme spoustu krásných fotek. :)
Moc děkuji za spolupráci a těším se, až společně vyrazíme někam do přírody! ;)

davidblaha

Míša je moc milá a příjemná modelka se super přístupem. Focení probíhalo v úplné pohodě. Doporučuji.

Mirao
  • Mirao
  • 18. 10. 2021 05:46

Milá, jemná, vstřícná a ochotná sympaťačka, která vydrží fotografovat obdivuhodně velmi - velmi dlouho.

Karel Bělka

Míša je sympatická a příjemná holka se kterou se mi parádně fotilo. Rychlá domluva, všechno klaplo, jak má. Díky moc, Míšo! Karel

Myšákk

Míša je velmi příjemná milá a profesionální modelka, super domluva a dochvilnost. Na focení dorazila připravená. Rád pujdu fotit znovu. Mohu doporučit.
jen pro slušné fotografy!

Milan Vician

Měl jsem možnost fotit s kouzelnou Míšou. Krásná, pohodová, kreativní profesionální modelka. Domluva focení - naprosto bez problémů. Dochvilná, na focení připravená a vybavená. Můžu vřele doporučit všem slušným fotografům a můžu si přát - víc takových modelek.

Photo Phantom

Zase jedno focení jak má být. Super komunikace s velmi rychlou dohodou. S Míšou se mi velmi dobře fotí, protože je to pohodová a profesionální modelka. :-)

Pi
  • Pi
  • 14. 10. 2020 23:26

Jsem rád, že i já můžu napsat pozitivní doporučení a tak se přidat na stranu doporučitelů. Focení proběhlo fajn v příjemné atmosféře. Tato sympatická modelka ráda splní foto přání a focení proběhlo fajnově.

KodaL
  • KodaL
  • 30. 08. 2020 08:01

Focení s Michaelou doporučuji. Perfektní domluva, dochvilnost, skvělé focení a výborné uvolněné povídání :-)

blik
  • blik
  • 03. 12. 2019 18:17

Modelka hodně zajímavá!

pan pexeso

P
Ř
E
K
R
Á
S
N
Á

Miki
  • Miki
  • 03. 05. 2019 16:31

Úžasná holka, fotili jsme spolu po třetí a domluva vždy na výbornou. Moc milá, atraktivní a pohodová modelka. Radost spolupracovat, můžu jen doporučit slušným fotografům .

minjos

Profesionalka, velení krásná a příjemná modelka. Nejraději se směje. Foceni ji baví a me taky :)

vtmej
  • vtmej
  • 19. 09. 2017 05:30

Její kvality vidíte na fotkách sami, k tomu přičtěte perfektní domluvu, perfektní focení, perfektní legraci … představte si prostě perfektní Modelku jak má být! Určitě si focení s ní rád zopakuju a velmi vřele doporučuju!