Björny

Zdeňka je mimořádná modelka s perfektně vypracovaným tělem. Umí excelentně pózovat. Focení si užívá. Focení se Zdeňkou je mimořádný zážitek.
Velmi děkuji.

JB
  • JB
  • 15. 10. 2017 19:16

Dakujem za vynikajúcu spoluprácu,všetko prebehlo podľa mojích predstáv...
Nie je jednoduché držať niekoľko dlhých minút pózu,no táto modelka to zvládla s veľkou profesionalitou :-)

Thomas79

Tahle holka mě baví! Focení si umí užít, před objektivem je jako doma, neboji se snad ničeho, ma odvahu, a mam i pocit, že umí i číst myšlenky:). Díky za spolupráci!

poetryphotos.com

Zdeni, bylo mi ctí a velkým potěšením Tě poznat a tvořit s Tebou...ať už ve skupince nebo jednotlivě :) Byl to pro mě mimořádně povznášející zážitek...myslím, že podzim může začít :) Děkuju za Tvůj čas, nasazení a asi milion póz! :)

Ladislav (14960)

Zdenička je prostě dokonalá, rychlá domluva před focením. Při focení prostě maká jako ďas. Usměvavá pohodová se spoustou skvělých nápadů a navíc krásná holka. Zkrátka topmodelka.

Jj Pu
  • Jj Pu
  • 12. 07. 2017 13:29

Nádeherná žena, nefotil som ju ešte, ale na všetkých fotkách - jemná, citlivá, odvážna, príľažlivá. Radosť sledovať jej portfólio :-)

Lukáš Šamal

Nedá se nic jiného než Zdeňku doporučit, protože spolupráce, počínaje domluvou focení, průběhem a domluvou dalšího focení byla bez jediného problému, ba naopak celé focení probíhalo ve skvělém duchu plném zábavy a komunikace, tak by to mělo vypadat častěji.

fjo
  • fjo
  • 12. 06. 2017 01:27

Jak dopadne setkání po letech, o kterém ani vlastně nevíte..?? Teba tak, že se přimotáte k jinému focení v pauze mezi dopolední a odpolední zakázkou... moc času tedy nebylo.. ale za tu necelou třičtvrtě hodinku velmi rychle se Zdenkou naskočilo vzájemné sladění... k tomu se přidalo Zdenčino nadšení... úžasný přístup v ne příliš čistém prostředí (půda...)... podařilo se nám se Zdenkou vytvořit pár moc příjemných záběrů... Zdeni, děkuji Ti mnohokrát a... už aby jsme měli další, tentokrát již náš vlastní termín... :-)

jobe
  • jobe
  • 05. 06. 2017 20:52

parádní fotečky...

blasi
  • blasi
  • 28. 05. 2017 13:51

Velmi dobra spolupraca so Sdenni. Profesionalny a zaroven pohodovy pristup. Velmi mila a kreativna v pozach. Clovek ani nestiha fotit, a co je este horsie, neda sa prestat, lebo Senni vymysla stale nejaku inu,novu pozu atd. Naozaj velmi dobra spolupraca. Je mi ctou ze som mohol so Sdenni fotit. Skvela modelka aj zena. Treba si ju vazit.
Urcite odporucam spolupracu.
A dakujem za pozovanie, fotenie, a za skvely fotoden. Dakujem

pan pexeso

sympatická, fotogenická, nevšední.. fajn :-)

Kaktus

Jednym slovom uzasna! Krasna a mila modelka s profesionalnym pristupom. Dakujem za pohodove fotenie.

ryger
  • ryger
  • 24. 11. 2016 12:41

Úžasné pihy. Něco něžně romantického a lá Kuščynskyj?

Couperfield (4856)

Moc šikovná, krásně pózující, milá, příjemná a fotogenická odrostlá slečna :-) Půvabné ženy oceňuji jako každý muž. Když mají ještě kouzlo uvnitř a nutný bonus přirozené inteligence, je focení i komunikace příjemný zážitek tak jako s tebou Zdeni :-)

Lover of the Light

Krásná, milá a přirozená žena, se kterou stačí jen mačkat spoušť a těšit se na výsledek.. Prostě jedno z těch mála setkání třetího druhu:) Děkuju, Zdeni.

René (69704)

Děkuji za perfektní a profesionální spolupráci...věřím že fotoobraz bude mít úspěch...;)

Petr (20365)

Já tedy fotím proto,abych relaxoval a přišel trochu na jiné myšlenky.

U Zdenky nezbývá než říct,že relax to tedy rozhodně je a na jiné myšlenky přijdete určitě také.Krom toho si jistě odnesete spoustu bezva fotek.

Za focení moc děkuji.

minjos

Super rychla domluva a spolehlivost. Do foceni se vrhla po hlave a uzasne spolupracovala. Maximalni spokojenost a super vysledek. My se jeste uvidime a treba i uslyslime ;)

George Braun

Výborna spolupráce, rychlá bezproblémová domluva, dochvilná a veselá modelka. Skvělá mimika a jistý pózing, plno dobrých vlastních nápadů- prostě skvělé focení, děkuji.

JanWphoto

Skvela spoluprace, dekuji.