Marek M

Nikol je výborná a přátelská modelka. Skvělá domluva i příprava. Během focení zvládne kdejakou náročnou pózu a sama jich zná mnoho. Rozhodně doporučuji!

Milann

Nikol je podle mě profesionální modelka.Umí pózovat a tvářit se do objektivu tak,že to na fotkách vypadá bezvadně.Vřele doporučuju.

Jedna rada:Když uvidíte nějaké parkovišťě a chtěli v něm fotit,ujisťěte se,že se automaticky nezavírá.

John Vojtovitch

Práce s Nikol byla skvělým zážitkem. Ihned pochopí co se po ní chce, je milá, přátelská a velmi profesionální. S takovou modelkou je radost pracovat. Navíc je opravdu krásná a má překrásný úsměv. Prostě super.

TL
  • TL
  • 21. 07. 2018 08:24

Focení s Niky mohu vždy doporučit. Fotili jsme spolu několikrát a ne naposledy. Co se dohodne to platí. Pokud začínáte nebo již máte něco odfoceno každé focení s Niky vás posune dál. Měla by být v tomto případě první volbou. Není totiž jenom modelkou co umí skvěle pózovat, ale také o focení něco ví, dokáže poradit, být trpělivá. Její výrazové prostředky jsou nekonečné, takže žádná fotka není nudná a vy se můžete soustředit pouze na foceni. A až uslyšíte povel "Jdeme na to" víte, že nafotíte skvělé fotky. :-)

pan pexeso

K
R
Á
S
N
Á

Kenning

Mladá , krásná , komunikativní modelka tělem i duší s kterou vás focení bude určitě bavit a dosáhnete perfektních výsledků . Pózování a mimika na jedničku plno vlastních nápadů a ochota realizovat vaše. Jednoznačně musím doporučit a ještě jednou poděkovat za spolupráci kterou velice rád zopakuji.

kaprsong

Velmi pohodova zábavná a hlavně spolehlivá a profesionální

Martin Podlas

Spolehlivá a velmi profesionální modelka. Prostě skvělá :)

T o m
  • T o m
  • 16. 08. 2017 21:46

Skvělá , skvělá a ještě jednou skvělá ! Niky má jiskru v oku a focení ... pohodička , skvělej kus řeči a spousta super fotek . Děkuji a těším se na příště pokud budeš chtít , tak kdykliv :-)

marek_x

Jako první musím chválit spolehlivost, Niky prostě dodrží slovo. Focení bylo úžasné. Její energie a profesionalita dělala práci příjemnou a svižnou.
Když se vyskytla překážka nebo nepohodlnost, překonala ji s úsměvem a ještě z toho vznikl dobrý záběr.
Niky rozhodně má mé doporučení a to s velkým D.

Ladislav (14960)

Krásná milá usměvavá slečna, se spoustou vlastních nápadů, kterou mít možnost fotit je neskonalá radost. Upřímně doporučuji všem pánům fotografům.

mistr Invekto

Jedním slovem DOKONALOST...

Itury
  • Itury
  • 05. 08. 2016 16:00

Skvělá spolupráce. Dochvilná, před objektivem naprosto přirozená a velmi půvabná modelka. Niky, byla radost s tebou spolupracovat.

naha.cz

Krásná, milá, spolehlivá. DOPORUČUJI !

vtmej
  • vtmej
  • 03. 05. 2015 13:31

Tak tato modelka je třída, po chvíli jako by srostla s foťákem, pro fotografa je focení s ní úplný svátek. Navíc prima domluva a dochvilnost, takže nezbývá než ji vřele doporučit a těším se na další spolupráci.

stocasso

Nikola is really beatiful model,professional and kind person.Shooting with her was perfect and i hopee to collaborate with her again !!!