foto-s

tak dnešní focení nemělo chybičku,skvělá ,pohodová a prostě sexy dívka na focení,těším se na další focendo v atelieru

Apophis

Tak toto je podruhé v krátké době, co zde na fotopátračce píši veskrze kladnou referenci dívce, která jich zde má překvapivě málo, vzhledem k míře svého talentu..

Lucka je totiž velice, velice krásná žena s dokonalou postavou (zejména na bříšku se zkušený fotograf dokáže opravdu výjimečně "vyblbnout"), úžasnýma očima, krásným obličejem a prostě parádní povahou! Když si k tomu navíc přidáme fakt, že "jí focení prostě baví" a navíc talentu i elegance má na rozdávání, nemůžeme se prostě divit, že mé dnešní focení s ní bylo nejen fenomenální co do výsledků, ale také neskutečně pohodové a příjemné..

Jak jsem již psal, její bezprostřední a milá povaha totiž způsobila, že focení proběhlo v tak uvolněné atmosféře, že člověka úplně "nabilo" pozitivní energií a radostí nejen nad dobře vykonanou prací, ale i z prožití hezkého odpoledne v přítomnosti milé a šarmantní ženy (jen člověka mrzelo, že to "tak pekelně rychle uteklo).
Co se spolehlivosti týče, tak Lucka je velmi spolehlivá modelka, která i když musela jednou z pracovních důvodů přesouvat naše focení, byla velmi komunikativní a následná dohoda na náhradním termínů byla rychlá, flexibilní a pohodová..

A navíc, na závěr musím dodat, že během našeho focení se ukázala nejen jako výborná modelka a krásná i milá žena, ale i jako velice šikovná pomocnice, protože když došlo k drobné "nehodě" (urvalo se plátno), okamžitě sama přispěchala na pomoc a účinně mi pomohla s opravou asi lépe, než bych to zvládl sám.. ;)

Prostě a jednoduše, jestli ještě váháte, tak neváhejte!! Tahle suprová holka je jedním z klenotů, které může fotopátračka nabídnout a byl by hřích s ní nefotit!!
Takže Lucko, ještě jednou Ti děkuji za parádní odpoledne, spoustu nádherných fotek a již teď se těším na naše příští focení!

Pavel Horák - Foto Kolín
www.ph-fotokolin.cz/

Tom2
  • Tom2
  • 06. 04. 2014 02:15

Lucka je asi nejspolehlivější modelka, kterou jsem poznal (několikrát sama od sebe potvrzovala termín focení). Přidejte k tomu krásu, skvělé tělo pro akt, zábavu, odhodlání k experimentům a upovídanost (promiň :-)) máte namíchaný skvělý koktejl pro jakékoliv focení.